CapeTribulation.nl is de complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Hotels en Resorts in Cape Tribulation

Cape Tribulation en de rest van de Daintree heeft geen hotels in de stijl van beton en een hoop verdiepingen, maar meer in de stijl van alleenstaande cabins verspreid in het regenwoud, ontworpen om perfect in het regenwoud te passen.

Als Dutch Rob's B&B vol zit, of als je gewoon een beetje meer luxe wilt, dan zijn er een aantal resorts in de Daintree waar je terecht kunt. Helaas is Cape Tribulation Resort in Cape Tribulation, vroeger Coconut Beach genaamd, momenteel dicht. Ferntree Resort gaat waarschijnlijk eind November 2012 dicht, dus zou je elders in de Daintree moeten kijken voor resorts.

De Daintree Eco Lodge is aan de zuidkant van de Daintree rivier, een lux resort dat heel wat prijzen gewonnen heeft.
De Heritage Lodge en de Wilderness Lodge zijn kleine resorts, halverwege tussen de Daintree rivier en Cape Tribulation.

Daintree Eco Lodge
Daintree Village

Daintree eco lodge accommodation

Daintree Eco Lodge & Spa is een resort dat natuur en cultuur combineert.
Gelegen in een regenwoud vallei met accommodatie van hoge kwaliteit, kook kunst met lokale Aboriginal invloed.
Hier kun je je echt laten verwennen, niet alleen met de maaltijden maar ook met de massages en schoonheids behandelingen in de spa.
Er zijn slechts 15 villas in dit resort.
De Daintree Eco Lodge is een ervaring die door de beste reistijdschriften in de wereld regelmatig met prijzen is beloond.

book accommodation online with agoda

Heritage Lodge
Diwan

daintree cape tribulation heritage lodge

Alle 20 cabines in de drie sterren Heritage Lodge hebben uitstekende faciliteiten en staan verspreid in het prachtige Daintree regenwoud.
Het restaurant On The Turps is deel van dit resort, en serveert alle maaltijden gelegen aan Cooper Creek, een riviertje dat het regenwoud hier doorsnijdt.
En er zijn nog meer faciliteiten; zwembad, wasserette, en een spa voor massages en schoonheids behandelingen.

book accommodation online with agoda

Daintree Wilderness Lodge
Diwan

daintree wilderness lodge

De Daintree Wilderness Lodge is een klein resort waar je even de wereld kunt ontsnappen om te relaxen in het oeroude regenwoud.
De bouwstijl was er op gericht het prachtige regenwoud zo min mogelijk te verstoren, boardwalks verbinden de cabines, en het hele resort is echt IN het regenwoud.
Het resort heeft zijn eigen restaurant waar uitstekende maaltijden geserveerd worden en een goede keuze aan Australische en internationale wijnen te vinden zijn.

book accommodation online with agoda

Cape Tribulation Resort
Cape Tribulation

MOMENTEEL GESLOTEN

Ferntree Resort
Cape Tribuation

Ferntree Lodge in Daintree Nationaal Park

Ferntree Rainforest Lodge staat in het centrum van Cape Tribulation, midden in het Daintree regenwoud.
Het is maar een klein stukje lopen naar het strand "Myall Beach", de boardwalks door de mangroven, naar winkels en restaurants.
Ferntree heeft een zwembad en restaurant en heeft een keuze aan accommodatie van slaapzalen voor backpackers tot luxe kamers aan de kant van het zwembad en grotere kamers voor gezinnen.

Book budget accommodation online in Cape Tribulation

Cape Trib Beach House
Cape Tribulation

budget accommodatie in het cape trib beach house

Gesitueerd aan prachtig Cape Tribulation Beach, de Cape Trib Beach House staat verscholen in de jungle van het Daintree regenwoud en is maar een paar stappen van het strand.
Dit resort is iets minder lux als de resorts hier boven maar de locatie is perfect; je kunt hier zwemmen, snorkelen of zee kajaks huren om zelf de zee op te gaan.
Er is ook een restaurant, bar, zwembad, en een keuken, accommodatie varieert van slaapzalen tot luxere cabins vlak aan het strand.

boek budget accommodatie online

 


goedkope vliegtickets van nederland naar AustraliŽtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen