CapeTribulation.nl is de meest complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Junglesurfing in Cape Tribulation

jungle surfing n cape tribulation
Junglesurfen in Cape Tribulation is de meest opwindende manier om het regenwoud te zien

Er zijn verschillende manieren om het regenwoud te zien, en jungle surfen is zonder twijfel de meest opwindende manier!
Jungle surfing is gesitueerd diep in het Daintree regenwoud op de hellingen van Mount Sorrow, en is alleen te bereiken via een stijl smal pad dat alleen toegangkelijk is voor de junglesurf busjes.
Je kunt hier niet zomaar zelf naar toe en moet van te voren boeken om opgehaalt te worden van je accommodatie in Cape Tribulation, of je kunt de bus ontmoeten bij de Snakehouse in Cape Tribulation.

De jungle surf tours vertrekken om het uur gedurende de dag.
Wanneer je de jungle surf tour boekt heb je een keuze om opgehaalt te worden van je accommodatie in Cape Tribulation, of op de bus te stappen bij de Snakehouse, het kantoor van Cape Tribulation Jungle Surfing waar je ook wat pythons kunt bewonderen, souvenirs kopen, of een kopje koffie drinken.
Vervolgens brengt de bus je via onverharde jungle weggetjes de berg op naar de basis van Jungle Surfing, hier krijg je al je gordels etc. om je heen gebonden en dan de bomen in, je wordt aan de kabel vastgeklikt en dan vlieg je als een vogel door de top van het regenwoud.

De kosten voor de jungle surf tour bedragen $90.- per persoon, voor volwassenen en kinderen, maar voor je boekt denk er even over na of je ook de begeleide nachtwandeling wil doen om over het regenwoud te leren, of de zeekajak tour wil doen, als je ze samen boekt is er een korting op de prijs.

boek junlge surfen in cape tribulation online

 

 

jungle surfing in het daintree regenwoud in cape tribulation
Vlieg door de toppen van de bomen in het Daintree regenwoud met jungle surfing


goedkope vliegtickets van nederland naar AustraliŽtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen