CapeTribulation.nl is de meest complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Begeleide wandelingen in Cape Tribulation

wandeling met gids in het daintree regenwoud
Leer over het Daintree regenwoud op een wandeling met lokale gids

Er zijn zat mogelijkheden om zelf het regenwoud te verkennen rond Cape Tribulation, maar er zitten ook verschillende voordelen aan een begeleide wandeling met een gids.
De gidsen zijn getraind in het spotten van gecamoufleerde dieren waar de meeste mensen voorbij zouden lopen, en weten waar ze moeten kijken.
Ook weten ze precies uit te leggen hoe al die planten en dieren met elkaar verbonden zijn, en hoe alles van elkaar afhankelijk is, het regenwoud is een fascinerend eco systeem waar alles samenwerkt, en de gidsen weten er alles van.

De begeleide nacht wandelingen vertrekken rond 19:15 to 19:30 afhankelijk van waar je opgehaalt wilt worden, je kunt je lokatie opgeven wanneer je online boekt.

De kosten voor de begeleide nachtwandeling zijn $40 maar als je ook Jungle Surfing boekt dan krijg je een korting en wordt het $30

 

wandeling met gids in het regenwoud  van cape tribulation


goedkope vliegtickets van nederland naar AustraliŽtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen