CapeTribulation.nl is de meest complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Reisverzekering voor Australië

sluit een goede reisverzekering af voor australie

Er kan van alles gebeuren op je vakantie in Australië, en Cape Tribulation stond pas nog op nummer 12 toen de Huffington Post een lijst van de gevaarljkste stranden van de wereld samenstelde!

Ze hebben het natuurlijk allemaal wel een beetje overdreven.
De kans dat je tijdens je vakantie in Cape Tribulation door een krododil gebeten wordt op het strand, of je maag door een kasuaris klauw open gereten wordt, of dat je een hartverlamming krijgt van een box jelly fish, of je hart doorgestoken door een pijlstaart rog zoals Steve Irwin, of dat je op een stonefish stapt, of door een giftige slang gebeten wordt, of door een giftige spin, is echt niet zo groot, en Dutch Rob heeft het al twintig jaar overleeft in Cape Tribulation zonder problemen. Hij is een keer door een boom slangetje gebeten (eigen schuld, moet je niet mee rond sjouwen) terwijl hij in Nederland door een St.Bernard en een paard is gebeten, en in andere landen door verschillende apen, dus het valt wel best mee in Australië!

gevaarlijkste stranden van de wereld

hier heb je reisverzekering nodigdeze auto had zijn reisverzekering goed nodig

 

Een goede reis verzekering die we kunnen aanraden is die van Worldnomads, ze hebben goedkope premies, en je kunt alles online doen, van de reisverzekering afsluiten, tot verlengen, tot claimen.

travel insurance for australia

Sommige online reis verzekeraars beperken zich tot bepaalde nationaliteiten, maar World Nomads verzekert bijna alle nationaliteiten, en natuurlijk ook Nederlanders!

U kunt de polis altijd verlengen terwijl U op reis bent.

 

sluit een goede reiszerzekering  af voor het hele gezin

reisverzekering voor australie


goedkope vliegtickets van nederland naar AustraliŽtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen