CapeTribulation.nl is de meest complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Snorkeltours van Cape Tribulation naar het rif

snorkel tours van cape tribulation naar het groot barriere rif
Je kunt Nemo vinden op het Groot Barriere Rif voor de kust van Cape Tribulation

Je gaat niet naar Parijs zonder de Eifel toren te zien, en je gaat ook niet naar noord Queensland zonder een snorkel tour op het Groot Barriere Rif !
Het Groot Barriere Rif strekt zo'n 1600 kilometer langs de kust van Queensland, en bij Cape Tribulation komt het het dichtste bij de kust, en met de Ocean Safari ben je er in 25 minuten!
Deze snelle comfortabele boot doet twee snorkel tours naar het Barriere Rif per dag dus je hebt een keuze uit een ochtend of middag snorkel tour van uit Cape Tribulation.

ocean safari doet twee snorkel tours per dag  van uit cape tribulaton naar het rif
Ocean Safari van Cape Tribulation naar het rif in 25 minuten !

De Ocean Safari doet twee maal dagelijkse snorkel tours naar het rif vanCape Tribulation naar het Barrièrerif, in 25 minuten ben je er voor een onvergetelijke tijd tussen tropische vis, prachtig gekleurd koraal, zee schildpadden en op sommige dagen zelfs dolfijnen en walvissen!
Je hebt een keuze om van je accommodatie in Cape Tribulation opgehaalt te worden, of zelf naar het kantoor van Ocean Safari te komen, dit ligt in het centrum van Cape Tribulation en is verbonden met de Boardwalk Takeaway waar je nog even wat kunt eten of drinken voor vertrek.
De boot vertrekt rond 08:00 en 12:00 en de prijzen zijn $128.- p.p., kinderen 2-14 $82.- , en er is een familie prijs van $380.- (2 ouders met 2 kinderen).

reserveer online de snorkel tour van cape tribulation naar het barriere rif

 

De laatste paar jaar is er een opmerkelijke toename in het aantal walvissen dat gezien wordt langs de kust van Queensland.
Ieder jaar maken deze imposante dieren de lange tocht van de zuidelijke wateren naar het Groot Barriere Rif om te paren in rustig en warm water, soms komen ze zo dicht bij het strand in Cape Tribulation dat je ze kunt horen plonzen in het water, en de snorkel tour komt ze ook regelmatig tegen.

Zeeschildpaden worden ook regelmatig gezien op de snorkel tours.

walsvis speelt rond de snorkel tour op het groot barriere rif
Een walvis duikt op tijdens de snorkel tour uit Cape Tribulation

 

walvis op de snorkel tour naar het rif van uit cape tribulation
De walvis duikt weer onder, een onverwachtse bonus op de snorkel tour uit Cape Tribulation naar het Barriere Rif


goedkope vliegtickets van nederland naar Australiëtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen