CapeTribulation.nl is de meest complete gids om vakanties in Cape Tribulation te plannen, boek accommodatie en tours online, lees wat er te doen is en leer over de unieke natuur van de Daintree

cape tribulation informatie

Zeekajak Tours in Cape Tribulation

zeekajak tours in cape tribulation voor de daintree kust
Zeekajak tours in Cape Tribulation, ontdek de kust van de Daintree !

Cape Tribulation is niet alleen wereld beroemd om zijn regenwoud, het heeft ook prachtige stranden, koraal rif, en een oceaan met fascinerende dieren, en op de zeekajak tour kun je dit allemaal meemaken!

De tour begint vanaf het noordeinde van het strand Cape Tribulation Beach, in deze baai ben je beschut van de zuid oostelijke wind die hier vaak waait. Afhankeljk van de weersomstandigheden blijft de tour in de baai, of gaat om de beroemde kaap heen tot het strand Myall Beach.

Er is altijd wel wat te zien op de zeekajak tour; vissen, zee adelaars, pijlstaartroggen, zeeschildpadden, dolfjinen, en soms zelfs walvissen of een zeekoe!

zeekoe gezien op de zeekajak tour met cape trib paddletrek
De zeekajak tour komt een zeekoe tegen

Er is een keuze uit een ochtend tour, of een kortere middag tour.
De ochtend tour geeft je meer tijd om de baai en de kaap te verkennen, terwijl de middag tour het voordeel heeft dat je de zonsondergang te zien krijgt. Omdat de zon hier niet over zee ondergaat maar achter de bergen verdwijnt is er in Cape Tribulation weinig van te zien, tenzij je op zee zit!

Kosten voor de zeekajak tour bedragen $79 voor volwassenen en $50 voor kinderen voor de ochtend tour, en $69 voor volwassenen en $40 voor kinderen voor de middag tour.
Je wordt met een busje opgehaalt van je accommodatie in Cape Tribulaton, of je kunt de tour ontmoeten bij het Cape Trib Beach House resort.

reserveer zeekajak tours in cape tribulation online

 

zonsondergang in cape tribulation op de zeekajak tour
De oceaan is de beste plaats om de zonsondergang in Cape Tribulation te zien

 


goedkope vliegtickets van nederland naar Australiëtripadvisor cape tribulation accommodatie

Vragen over Cape Tribulation die niet door deze website beantwoord werden?

Klik hier om een emailtje te sturen